Özellikle 2024 yılında daha fazla denk gelmeye başladım, kimsenin kimseye tahammülü yok herkes herşeye çok öfkeli ve ceviz kabuğunu doldurmayacak konulardan bir anda kavga dövüş çıkıyor. Dengesiz insanlar hep denk geliyor bir yerlerde ama çok şükür hepsinden sabırla kurtuldum.
Akşam işyerinden çıktığında insan bir an önce evine varmak istiyor, her zaman aynı sokağı kullanıyorum. Sokağa girdik önümde bir kargo şirketine ait araç var sokağın çıkışına 20-30 metre kala önümüze ters yönden gelen yabancı plakalı bir gurbetçi BMW araç ile çıktı. Selektör yapıyor korna çalıyor geri gitmemizi istiyor. Sokak çok dar sağ kaldırım kenarına araçlar parketmiş yol verecek yer yok. Kargocu çocuk geri vitese taktı geri gelmeye başladı bende o geliyor diye geri vitese taktım geri gelmeye çalışıyordum arkamdan araç geldi. Arkadan gelende selektör yapıyor ve geri gitmiyor çünkü biz geri gidersek sokağın girişine ortalama 100 metre geri gitmemiz lazım, ancak gurbetçi arkadaş geri giderse 20-30 metrede ana caddeye çıkıyor. Kargocu çocuk ters yönden geliyorsunuz diyor, gurbetçide el kol hareketi yapıp birşeyler söylüyor. kargocu çocuk geri gidin diye bize el hareketi yaptı benim arkamda 4 araç oldu geri gidemiyorum. Haksızken kornaya basıyor hiç elini çekmiyor selektör yapıyor, sonunda araçtan indi ağza alınmayacak küfürler etti. Kargocu bana küfür edemezsin vs derken bunlar itişmeye başladı. Arkamdaki araçlardaki sürücülerde indi biz ayırmaya çalışıyoruz bu hala küfür ediyor, ters yönden geliyorsun hocam çıkışa yakınsın akşam akşam gerek yok böyle şeylere yolu aç gidelim dedim. Keşke demeseydim banada dümdüz gitti, bende ona gittim kendimi tutamadım hatta onun 2 katı gittim. Diğer araçlardan da gelenlerle beraber 6-7 kişi olduk bu sefer ben polisim dedi. Polis olabilirsin ters yönden geliyorsun dediler yok arkadaş adam birşey mi içti bir türlü sakinleşmedi. Eşek gibi anırıyor adamı tutamıyorlar. 10-15 dk oldu hala bekliyoruz diğer arkadaşlar sakinleştirmeye çalışıyor zaptedemiyorlar, arayın polisi dedim. Ordan hala bana aramazsan en adi şusun busun sayıyor. Kör şeytan o sırada neler diyor ama sakin kalmaya çalışıyorum iyi ki silah falan taşımıyoruz yeminle o anda ne olacağını düşünmez insan. Polisi aradılar geldi polise bile artistlik yapmaya devam etti, bu aracı burdan kaldırmıyorum vs diyor. Yalan söylemiş polis falanda değilmiş yurtdışında bir güvenlik firmasında çalışıyormuş kimlik kartını gösterdi. Zorla ekip otosuna bindirip götürdüler arabayıda çektiler. Polis gelene kadar toplam 40-50 dk sağolsun bizi yordu.
Akşam akşam biz ne yaşadık, bu ülke nereye gidiyor anlamıyorum. Bireysel silahlanmaya kesinlikle karşıyım. O şahsın veya benim ya da diğer sürücülerin belinde tabanca olsaydı muhtemelen bu akşam haberlere çıkardık.
Hala çok öfkeliyim, taşıma ruhsatı alıp silah taşımayı düşünüyordum bir aralar ama bu akşamdan sonra kesinlikle vazgeçtim.