Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk milleti tembelliği demeyelim aslında çalışkanız üretkeniz en azından beden gücümüz ve örf gelenek adetlerimiz büyüğümüze küçüğümüze saygısı olan çok iyi bir milletiz. Günden güne değişiyoruz çoğunluk yada azınlık farketmeksizin 7/24 televizyon kuşağında bizleri kötüye sürükleyen insanı değerlerimizi hiç eden onlarca programlar diziler filmler pompalanıyor beyinlerimize en basitinden bunun önlemini alan topluluk uzak tutuyor kendini evet tutmayan amaan ne olacak vakit geçsin işte diye kendini kaptıran topluluk ise beyin ölümü gerçekleşiyor bir nevi.. bu olaya ben kişisel olarak bakmam çünkü malasef ki eğitim de yok eğitimin olmadığı ülkenin insanları da körelmeye gerilemeye mahkûmdur malasef. Ne zaman mezun oldunuz siz mezun olduktan sonra kaç kez mufredat değişti eğitimde haberiniz vardır...

bu vatanda parası olanın hakim savci pilot olduğu okuduğunu görüyor bu gözler yada parası olanın en ahlaksız davranış sergilemiş olsada hukuk karşısında güçlü olduğunu görüyoruz şimdi bu parayı bana verin siz dünya zekisi olun.. emin olun bu vatanda ben sizi her kulvarda yenebilirim bilmem anlatabildim mi. Dolayısı insanlarımız iyi adaletimiz kötü.
90-2000'erin başında televizyonda alkol, sigara, dans gibi daha "sakıncalı" görülen şeyler vardı ama saygı daha çoktu. bazı şeyler insanın içinde olur, ufak bi özentiyle kimse kötü olmaz.

ayrıca ırgatlık üretken çalışmak değildir.