Huawei gt3 pro var kolumda. Bilimsel olarak ciddi karşılaştırma yapan bir kanal var. Aldığım dönem en iyi ritim ölçen bu saatti. Kendim de birkaç kere test ettim. Çok başarılı. Ben zaten sadece ritim, oksijen, adım, sayaç, fener, uyku süresi takibi ve bildirim görme özelliklerini kullanıyorum.
Bir de kol sıcaklık ölçme özelliği var. Tabii ki bir ateş ölçer görevi görmüyr dış sıcaklıktan da etkilendiği için. Fakat geçen hasta olduğumda ateşimi tahmin etmemi sağladı. Ateş ölçere erişimim yoktu. Kolda bile 37 çıkıyordu üzerine 1 1,5 da ben ekleyip doğru tahmin ettim çünkü normalde 34 falan gösteriyor kolda
Sadece ritim ölçme için alınmaz pahalı kaçar ama ritmi saniyelik olarak çok doğru ölçtüğünü söyleyebilirim. Bazen durduğum yerde kalbim hızlanıyor anına sayı da ona göre artıyor çok başarılı. 4 ve 5 çıktı sonra onların da prosuna bakabilirsiniz neleri geliştirdiler bilmiyorum.
Huawei sağlık uygulamasında tansiyon ölçer de var ama neye göre çalıştığını bilmiyorum ben anlayamadım. Uygulaması da gayet iyi uyku takibi müthiş sağlıklı veriler vermese de fikir veriyor en azından kaç saat yatakta kaldık, ne zaman uyandım sonra tekrar uyudum vs. Ama ritim takibi herkes için şart bu arada. Normalde 65 seyreden ritim oturduğun yerde 90 - 110a çıkınca güzel fikirler verebiliyor sağlık açısından. EKG de çekiyor.
Çok teşekkür ederim hocam, bana kullanan kişilerin yorumları daha değerli geliyor, eşim hamile geçen nabız 200'e çıktı, o yüzden almak istiyorum aslında, holter taktırıcaz onunla bakacaklar duruma ama bunu da alıcam anlık ölçülmesi için.