Merhaba R10 Ailesi,
Aranıza yeni katılan bir geliştirici olarak ticari puanımı artırmak ve sizlere kaliteli hizmetler sunmak için uygun fiyatlarla çalışmaya hazırım. Hem sıfırdan mobil uygulama geliştirme hem de mevcut projelerinizi geliştirme veya güncelleme konusunda size destek olabilirim.
Hangi Hizmetleri Sunuyorum? - React Native ile Mobil Uygulama Geliştirme:
iOS ve Android platformlarında çalışabilen modern ve performanslı mobil uygulamalar tasarlıyorum. - Mevcut Uygulamalarda Güncelleme ve İyileştirme:
Mevcut projelerinize yeni özellikler eklemek, performans optimizasyonu yapmak veya tasarımı güncellemek için yardımcı olabilirim. - API Entegrasyonu ve Geliştirme:
Uygulamalarınıza özel API entegrasyonu yapabilir, ihtiyacınız olan REST veya GraphQL servislerini sıfırdan geliştirebilirim. - Veritabanı Entegrasyonu:
Firebase, MongoDB, MySQL gibi veritabanları ile entegrasyon veya optimizasyon sağlayabilirim. - Üçüncü Parti Servisler ile Entegrasyon:
Ödeme sistemleri (Stripe, PayPal vb.), harita servisleri (Google Maps), bildirim altyapıları (Firebase Push Notifications) gibi ihtiyaçlarınızı hızlı ve güvenilir şekilde entegre edebilirim.
Neden Benimle Çalışmalısınız? - Rekabetçi Fiyatlar: Ticari puanımı artırmak için fiyatlarımı oldukça uygun tutuyorum.
- Çözüm Odaklı Yaklaşım: Projelerinizi en etkili ve hızlı şekilde tamamlamak için özveriyle çalışıyorum.
- Hızlı Teslimat: Projeleriniz için kısa sürede teslim garantisi veriyorum.
- Esneklik ve İletişim: İhtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlamak ve karşılamak için sürekli iletişimde kalıyorum.
Eğer mobil uygulama geliştirme, güncelleme veya API entegrasyonu gibi konularda desteğe ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Detaylı bilgi almak için bana mesaj atabilirsiniz. Gelin, birlikte projelerinizi hayata geçirelim! 😊
Teşekkürler ve iyi çalışmalar!