@Hattushil;

Hizmet satın alırken karşınıza çıkan "Yedekleme Hizmeti" seçeneklerinde "2 Haftada Bir Yedekle Ücretsiz" seçtiniz mi? Eğer "Yedek istemiyorum" seçeneğini işaretlediyseniz ilgili hizmette yedek almak müşteri sorumluluğunda olan bir durumdur. Firma yedekler üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söylüyor, kendisine bu süreçte biraz daha zaman tanımanızı rica ederim. Bir yedekleme hizmeti aldıysanız ve yaşanan mağduriyet giderilmezse -trade hakkınızı kullanıp hakkınızı yasal yollarda arayabilirsiniz.

@MakeRKereM;

Kayıt olurken onay verilen sözleşmede (Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi) yedekleme ile alakalı bir madde yer almıyor. Veya sipariş esnasında onaylanan sözleşme de aynı şekilde müşteri sorumlulukları ile alakalı madde göremedim.

Ürün satın alırken, 2 haftada bir ücretsiz yedek seçeneğini ücretsiz sunuyorsunuz. Fakat "yedekleme konusunda ek ücret karşılığında tüm sorumluluğunu alıyoruz ücret ödemeyen müşteriler kendi sorumluluğunda ilerlemektedir " diyorsunuz. Satış sayfasındaki açıklamanız ile yazdığınız mesajlarda uyuşmazlık var.

Son mesajınızda ise "Mevcut alt yapımızda yedekleme cihazları aktif olup Pazar, Salı, Perşembe günleri yedeklemelerimiz yapılmaktadır " yazmışsınız. Fakat, anladığım kadarıyla elinizde bir imaj yedeği yok yada arızalı.

Sözleşme maddelerinizi etraflıca tekrar gözden geçirmenizi/revize etmenizi öneriyorum.

Konuyu kitliyorum. Olası bir durumda mesajımı report edebilirsiniz.