Cevaplarınız için teşekkürler.

Rakamlarla konuşmak istiyorum..45k hazır garanti iş mevcutta var.. iş benim değil...

Ben kendi işimi birikimimi her şeyi ile işimi kurmak istiyorum. Yapacağım işte aylık belki de kazancım 200k.. belkide 20k olacak... Bunu göze aldığımda da 45k iş tamamen bitmiş olacak.

Yapacağım işi biliyorum tecrübem var.. Ben bu riski göze alıyorum şimdi bekarım .. 45k olan işi de kolaylıkla buralara getirmedim.. Beni Yoran zorlayanda bu...

Protex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Eğitim; 1 işe başlarken en kötüsünden fizibilite etüdü yapamayan, işe başlamadan; yıllık gelir gideri hesaplamayan, en kötü durumda hazır b planını olmayanların iş kurması sakıncalı.
2- Hiçbirşeye cesaret edemeyen, hiç birşeyi umut etmesin.
Sercan11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşeyin en masraflısını yapmak yerine en minimum a indirebilirsiniz maliyetinizi.bundan kastım en işlek bir yerde dükkan açmak yerine batacağım korkusunu yenebilmek için daha kenar bir konum seçilebilir arada belki zamanlar,belki dağlar belki de dünyalar kira konusunda fark olabiliyor eğer sizin değil ise mülkiyet dizayn konusuda aynı minimum böylelikle batma ihtimali ortadan kalkmış olur
EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@CroxFire; hocamın çiğköfte dükkanı vardı sizlere bilgi verecek birkaç yazısı olur diye tahmin ediyorum.
androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu korkuyu tek bir kişi aşabilir.

Sorumlukları ve Kayıp edeceği hiçbirşeyi olmayanlar.
PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 tavsiyede bulunacağım fakat bunlar tamamen benim tecrübelerim ve kişisel görüşümdür.

1.hiç bir işe ortakla girmem özellikle üçkuruş para kazanınca karakteri bozulan insan sayısı çok fazla.

2. denemekten zarar gelmez ve başarısızlıklar en güzel deneyimlerdir ve sizi başarıya götürür. 100 lerce site açarsınız 1 tanesi tutar ve para kazanırsınız.
eraymolla adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle merhaba,

Ben 22 yaşındayım şu zamana kadar yaklaşık 400k'lık yatırımlarımla işler kurdum başaramadım ürünleri geri sattım genelde zararına.
Düşüncem her zaman şu oldu yaşım daha genç batsam bile belirli bir yaşa kadar çalışıp telafi edebilirim.

Bu arada vasıfsız asgari ücretli bir çalışanım, Fizik bölümünü bitiremedim açıktan fotoğrafçılık ve kameramanlık okuyorum bir tekstil firmasında paketlemecilik yapıyorum.
Takı, karavan aksesuar, fotoğrafçılık vb şeyler denedim tutturamadım.

Bir de şu yazıyı gördüm geçenlerde "Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın."
ua87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cesur olmak lazımda bilmediğin ya da piyasası olmayan bir işe girmek ahmaklıktır bana göre.

Verdiğin misal çok doğru değil.Adımbaşı çiğköfteci zaten.Küçük esnaf bitik dükkanı olan devretme peşinde.Ha çevren vardır dükkanın konumu ve yeri iyidir o zaman tutabilir.Tabi işi ve ticareti bilmen lazım.

Bana göre cesaretten önce o işi bilmen ve ticaretten anlaman daha önemli sonra cesaret gelir...
AUKSUEWJ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunun için birçok kişi tavsiye verir mutlaka fakat o tavsiyelerin çoğunu siz de biliyorsunuzdur zaten toplam bütçenizin %50 %60'lık kısmıyla riske girebilir kazandığınız durumda ana paranızı ayırıp kâr kısmıyla devam edebilirsiniz. Risk iyi bir şey tabii ki fakat adı üstünde risk iş olumlu sonuç vermeyebilir bu sebeple paranızın hepsini değil de bir kısmıyla risk alırsınız olumlu sonuçlanırsa o işten yürürsünüz sonuçlanmazsa da en azından denedim diyebilirsiniz. Sonuç olarak her türlü şu anki ruh halinden daha iyi bir ruh halinde olacağınıza eminim