hocam çok özür diliyorum biraz saygısızca bi yanıt verdim. yıllık yazıyordu her yerde ben özellikle komisyonlara bakarken gördüm. yıllık bildiğimiz yıllık değilse ben insanlara yıllık hizmet verip yıl sonu iptal edebiliyorum o zaman. her türlü paramın iadesini her ne olursa olsun alacağım iptal dahi etseler sanalposu o para iadesini gerek dava yoluyla gerek uğraşarak alacağım. biliyorum ki kurumsal bilgi verip geçmeye devam edecekler.
koyun gibi sağılmaktan başka bir şey değil, hesapsız olan onlar, her suçu kendimizde aradığımız için bu haldeyiz her yerden sürpriz şeyler çıkıyor.
azıcık duyarlı olmak lazım bugün belki de 18 yaşında e-ticarete veya farklı bir şeye başlamış bi genç vardır zaten e-defter olayından darbe yemiştir, sanalposu da varsa muhtemelen "dubai'de nasıl şirket açabilirim" diye araştırıyordur.
bugün ufak şeyler damlaya damlaya göl oluyor, son dk anlık şeyler ise sürekli bize giriyor, açık ve net giriyor.
Yok estağrufullah önemli değil. Bankalar ile bir şey yaparken / anlaşırken her detayını sormanızda fayda var, geçmişte bende yaşadım benzer durumları o yüzden tecrübe edinmiş oldunuz. İyi akşamlar dilerim. İşleriniz rast gitsin.