Herkese selamlar arkadaşlar. Wordpress alt yapılı bir haber sitem var. Siteyi kurduk falan internetten ücretsiz bir tane tam işimi görecek haber teması buldum ve onu kurdum. Tüm kategorileri düzenlemeleri vs forumdan bi arkadaş yaptı. Sağolsun sabırla baya yardımcı oldu

Temayı yapan adam temayı tanıtan bir video çekmiş. Düzenlemeleri yapan arkadaştan aynısını yapmasını rica ettim. Emek verdi hakkını yemeyelim baya uğraştı lakin tanıtım videosunda olupta siteye uygulayamadığımız bir kaç kısım var. İkimizde uğraştık yapamadık. Tema 6 yıl önce yapılmış. O günden bu yana gelen güncellemeler neticesinde eklenmiyor olabilir tam bizde bilemedik. Sadece videoda olan 2-3 kısım siteye eklenecek. Yarım saatlik işi vardır en fazla. Tanıtım videosu ile sitenin temasını birebir aynı yapabilecek birisi varsa whatsapptan iletişime geçebilirmi ? 0505 395 98 75
Değerli arkadaşlar, konuyu foruma üye olmadığı halde okuyup iletişime geçenler oluyor. Lütfen sadece forum üyeliği olanlar ve bu işi kısa sürede bitirebilecekler tekliflerini whatsapp üzerinden iletebilir.
Herkese saygılarımı sunarım, iyi çalışmalar.