serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 - Bilgisi olan birinin bilgisini satın alırdım. Aklınıza ne geliyorsa. Özellikle E ticaret. Ona daha çok yatkın olduğum için.

2 - Ekipman alır ( sadece mikrofon, onu şuanda da alırım sorun değil.) youtube da shorts üzerine ilgi çekici bilgilendirme kanalı açardım. Çok güzel izlenmeleri oluyor.

3 - Web sitesi açıp Amazon associates programı üzerinden inceleme makaleleri hazırlayıp bu makalelere ücretli trafik çekerdim.

4 - Kesinlikle bir mobil oyun satarak yine bu mobil oyuna trafik çekerdim.

5 - Amazon üzerinden fba yaparak bütçemi katlamayı düşünürdüm. ( Bunu da yapabilmek için ilk maddeyi uygulamak gerekir)

6 - Türkiye içi, atıyorum berber ürünleri satın alarak tüm lokasyonumdaki berberleri tek tek gezip müşteri elde etmeye çalışırdım.

Yazdıkça yazası geliyor insanın 😅

7 - Bir tane pikap arkasına ( hijyeni koruyarak) pilav ve tavuk koyup satardım. Bu benim hayalim ya 🤣

Güzel bir para. Bazı arkadaşlarımız o para anca yenir demiş ama. İşte, herkes için o paranın değeri belli olmuyor. 350 bin büyük para değil. Konu bu değil zaten. Ama bu paralar büyük paralar yapabilmek için güzel paralardır. Kimse feryat figana bağlamasın konuyu

Hakkında hayırlısı olsun hocam. İyi düşün, iyi taşın.
Hocam bence en mantıklılarından birisi bu full yatırım kokuyor 😀