serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NAPROSYN PLUS JEL(50G)
TERBİSİL 250 MG TABLET (28 TABLET)
EXODERİL 1% SPRAY
FUNGOİD KREM (15G)

Konulan teşhiş resimdeki. Bu illetten ben çok çektim. Bilmiyorum ben kadar yaşadınız mı. Benim etek altı, ayaklar, bacaklar ve tırnaklar. Görseniz korkarsınız. Komple yayıldı vücuduma. Aile hekimim çok kızdı bana bu güne kadar sen neredeydin. Ne yapmışsın sen kendine diye. Aynı zamanda aile dostumuz.

Hayatımda ağrı kesici bile kullanmış biri değilimdir. Ama bu illet için kutu kutu ilaç bitirdim. Sprey ve krem etkili ama beni çözen tablet oldu. 6 ay yanlış hatırlamıyorsam kullandım onu. Çok yordu o hap beni ama vücutta bitene kadar kullanman gerekiyor. Doktoruna bir danış. Bu tablet tedavisine gir derim. Şimdi son bir kaç ay kala vücut temizlendi ama bir kaç ay daha kullandım. Dediğim gibi vücutta kaldıysa nüksediyor.

Çok şükür yaklaşık 3 yıl oldu sıkıntım yok.

Diğer tedavi şekli su diyeti. Ben yapmadım ama yapıpta sonuç alanlar olmuş. Olmamasına da mümkün değil. Bir nevi vücut yemeksiz kaldığı için mantarda beslenecek şey bulamıyor. Haliyle ölüp gidiyor. Tabi bu diyet için bir şey diyemem.

Ama üstteki durum için birebir kendim yaptığım için onu tavsiye ederim. Doktoruna bir danış.
değerli tavsiyeniz için çok teşekkür ederim