Merhaba arkadaşlar,
E-ticaret sitem için altyapı seçimi yapmaya çalışıyorum ve bir türlü karar veremedim. WooCommerce ve Shopify arasında kaldım.
- WooCommerce: Açık kaynaklı, özelleştirilebilir ve SEO dostu. Ancak biraz teknik bilgi gerektiriyor gibi.
- Shopify: Kullanımı kolay ve hızlı başlatılabiliyor, fakat maliyetleri ve işlem ücretleri düşündürüyor.
Sizce hangi platform daha mantıklı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Hazır Satılan Temalar: Woodmart gibi WooCommerce temaları oldukça şık görünüyor, ama kurulum ve yönetim konusunda ne kadar pratik olur emin değilim.
Sektör TAKI hali hazırda pazaryerlerinde satış yapmaktayım ve 200 e yakın ürün çeşidim bulunmakta. Önerileriniz ve tavsiyelerinize açığım. Ciddi bir bütçe sahibi olmadığım için şuan bana shopify yakın gibi geliyor. Ancak her ay ödeme yapılması gibi hususlar can sıkıcı.
50'den fazla Woocommerce ile E-Ticaret sitesi yapmış bir Wordpress Geliştiricisi olarak tavsiyem Woocommerce kullanmanızdan yanadır. Uygun maliyet ve özelleştirilebilir her alanıyla gayet başarılı şekilde işinizi göreceğinden şüphem yoktur. Aklınızda soru işaretlerini cevaplandırmak adına profilimde bulunan WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İyi satışlar dilerim...