hocam ülkenin şartları kötü bile olsa bazı örnekler hatalı.
Bakınız geçen gün almanyada sanırım kalabalığa bir araç girdi. Bu dediğimizi Almanyadakiler de söyler olmuştur.
ABD'nin şuanki Başkanı Trump'a suikast oldu. Orta doğuyu saymıyorum bile. Ukrayna rusyayı söylemiyorum bile.
Genel olarak dünyanın çoğu yeri kötü halde. Şartlar koşullar değişkenlik gösteriyor tabi ama Özellikle Türkiye kötüymüş gibi vurgulamak çok doğru gelmiyor. Yine de ne demek istediğinizi anlıyor ve saygı duyuyorum.
Hocam aradaki fark şu açıklayayım size. Rusya ukranya savaşta biz değiliz. Abd ve almanyaya gelince. Abd çok tehlikeli sokakları varmı var aynı şekilde de almanyanın. Ama sorun bu ki böyle durumlar onlarda ekstrem bir durum sık sık yaşanan bir olay değil. Türkiyede sizce nekadar sıkla bi bakın derim. Bi sabah programı açın hocam 10 konudan 5 kadın erkek fark etmez cinayet. Malesefki nekadar vatansever türk milliyetcıisi biri olsamda artık övülecek bir yeri kalmadı. bende isterimki ağız dolusuyla öveyim şöyle böyle çok güzel 10/10 ülke diyiyim ama artık kötülükleri güzelikklerinin üstünü örtüyor