Güncelleme: ilk yatırımı yaptım arkadaşlar. Site runway

Çok heyecanlıyım, yarın yapay zekaya yatırım yaparak yeni bir youtube kanalına ingilizce içerik üretmek için çalışmalara başlayacağım.

Heyecanlı olmamın sebebi şudur.

Bu dergi 2001 yılından beri arşivimde duruyor, maddi imkansızlıklardan dolayı hayatımı değiştirecek yatırım yapamıyordum.

Ancak yapay zeka ile şimdi 10 kişilik ekibin yapabilecek düzeye geldik, bu kaçırılmayacak bir fırsat. Belki de 6 ay sonra bu tren uçmuş olacak youtube de. Çünkü bu boşluğu dolduracaklar ve yeniden zorlanacağız.

Çok geç olmadan yerinizi almanızı şiddetle öneririm. Bir kanal açın ve videoları yüklemeye başlayın. yt kanal geçmişiniz ve kitleniz oluşsun.

Ufak tefek spam tarzı kanallara ara verin, büyük pastayı görün. milyonlar harcanan bir sektörde yerinizi alabilirsiniz.

sektör veya kategori sormayın lüten, gerekli ipuçlarını verdim. gerisini yapay zekaya sorun.

Ben eğitim aldım, ancak siz yapay zekadan eğitim de oluşturabilirsiniz.

sadece 2025 yılında 150 video yüklerseniz tahminimce (en kötümser) 2025 yılı sonunda aylık 50k rakama ulaşmak çok zor değil.

(aylık 500k izlenmeye 1k izlenme başına 3 dolar alsanız bile 1,5k dolar yapar)

2025 bazılarına çok iyi gelecek..

sağlıcakla.

Not: kanal adı, içerik, kategori, püf noktalar yapay zeka tarafından oluşturuldu. geriye sadece içerik üretme kaldı.