worlex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öneri için teşekkürler hocam. Daha çok eklentinin benzersiz özelliklerini ön plana çıkarmaya çalışıyorum fakat bir yandan da haklısınız. Maalesef insanlar için inovasyon pek önemli değil, garanti arıyorlar. Örneğin AutoWP , AI Agent teknolojisini geliştiren ve uygulayan dünya üzerindeki ilk ve tek wordpress eklentisi. Bu sayede insanların internete aratacağı türden güncel bilgiler ile içeriklerin generate edilmesi mümkün oluyor. Böylece içerikler asla spam olmuyor ve %100 SEO uyumlu ve güncel oluyor. Google üzerinde araştırma yapan hiç kimse "bitcoin bir kripto para mıdır" gibi genel geçer ifadeler aratmıyor, herkes güncel konuları aratıyor. Dolayısıyla hiç bilmeyen birisi bile bu sayede websitesine hit çekebilir. İş bilen birisi için zaten bu tarz bir sistemle harikalar yaratabilir. Ben bu özelliklerin ön plana çıkarılmasını ve insanların sistemin benzersizliğini anlayıp ona göre satın almasını tercih ederdim fakat insanlar diğer eklentiler gibi olduğunu düşünüyor genel olarak maalesef. Marketing konusunda zayıf olduğumuzu kabul ediyorum, insanlara belki de iyi anlatamıyoruz.
Hocam eğitim sistemi kaynaklı sorunlardan mütevellit ben ve benim bir alt jenerasyonumun neredeyse tamamı emek harcamadan para kazanma derdinde. Bu sebeple de ellerindekinden de oluyorlar. Adam 300 Liraya ayda 30K pasif gelir garantili e-book satıyor mesela. Sorgulamadan alınıyor bunlar Kitabı yazan pasif geliri elde ediyor, alan da bedava peynirin peşinde koşan fare misali...

Kimsenin çalışıp emek harcamak istediği yok. O sebeple umut satmak lazım.

İmzamdaki kitabı forumda 2 kişiye sattım. Forum dışında da 5 kişiye. Satın alanlardan birçoğu "iyi ki almışım" dedi. Çünkü gerçekten bu sektöre girenlere ve girmişlere ışık tutacak bir tecrübe deposu. Forumdan bir sürü insan mesaj yazdı "gelir garantisi var mı?" şeklinde "Var" desem inanın kredi çekip alacak insan var. Siz buradan pay biçim hocam...

Pazarlama dehası olmak gerekmiyor artık bu forumda ürün satmak için. Umut satın yeterli maalesef.