Tahsin hocam kiloyu yanlış yazdınız sanırım ya da kaynananız fiziki olarak çok mu kısa ?

Kaldı ki insanların vücudunun ortalama %7-8i kan olur. Bu da kaynananız için 1.6 kilolara denk gelir. Bir insanın hayatını devam ettirebilmesi için çok kritik seviyede ( takribi 60+ yaş olduğunu tahmin ediyorum )

Bu kan miktarıyla da ne ameliyat olabilir ne başka bir şey.

Kaldı ki dünyanın en zayıf insanlara bakıyorum ve kaynananız dünyanın en zayıf 1. Kişisi durumunda

( Düzenleme : 2024 yılında yapılan bir videoda yer alan bilgilere göre şuan Dünyanın en zayıf insanı 25 kilo ve yine 2023 tarihinde ki bir haberde en zayıf 24 kilo olarak haberi yapılmış, tabii ki maalesef bu kilolara hastalık sebebi ile düşüp hayatlarını kaybetmişler )

Ekleme 2 : Günde 15 neskafe içiyor diyorsunuz, ortalama 200ml den 3000 ml eder yani 3 litre demek.

Bu da 23 kilo birinin 3 litre sıvı alması, kilosunun %13-14lerine denk gelir.

Yani 100 kilo birisinin her gün 13-14 litre su içmesi demektir. Ne böbrek kalır ne başka bir şey.

İnsanın kg başına ortalama sıvı tüketimi 30-35ml dir. Yani 100kg biri 3-3.5 litre tüketmesi normaldir. Sizin kaynana 23 kiloda 3 litre tüketiyor demek ki

Geçin böyle konular açmayı, şimdi aklıma geldikçe böyle komik bir konuyu maxigeyik’e açmamanıza da şaşırdım. Mesaj atmam bile komik