tuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 10 gündür uğraşıyorum. Açıkcası günde tek öğün yiyorum ve hiç ekmek yemiyorum, açlıktan uyuyamadığım zaman oluyor ama sadece su ile olmaz hocam. Günde tek öğün ye, az ye. Günde 3 4 litre su içmeye odaklanın artı olarak maydanoz ve limonlu su içebilirsiniz, ödem atmada harika işe yarıyor.

10 günün sonunda beş kiloya yakın kilo verdim.
Bunu uzman çok sayıda doktorların gözetimi, tetkik ve muayenesinin ardından önerisi - tedavisi ile yapmıyorsanız sizde zayıflamak, vücudunuzu daha sağlıklı ve dinç hale getirmek isterken vücudunuzun daha sağlıksız çalışmasına ve iyileşme - gelişme yerine zihinsel ve fiziksel sağlığınızın - gücünüzün - dengenizin bozulmasına istemeden sebep olmamak için doktorlar gözetiminde ve önerisi çerçevesinde yapmıyorsanız profesyonel uzmanlara danışıp önerilerini dikkate almanızı öneririm. Düzenli olarak kan tahlili veriyorum aç - tok şükür her hangi bir tür diyabet - şeker rahatsızlığım yok ve fiziksel olarak pek aktif, hareketli biri olmadığım uzun süre hiçbir şey yemediğimde 5-6. saatten itibaren kan şekerimin, enerjimin ciddi düşüşü 25-30 yaş aralığında ortalama kiloda olan biri olarak beynim adeta bir şeyler ye iyice tansiyon, şekerin düşecek sonra hem motivasyon - enerji ile uzun süreli sağlıklı konsantrasyonda daha büyük sorun yaşayacaksın hem de daha da üşengeç, bitkin ve halsiz düşeceksin bak benden demesi diyor adeta.