Ben terapiye başladım. Bu süreçte amacım kurtulamadığım travmamdan kurtulmaktı.. şema terapi kitabını aldım okudum çözdüm ve psikologuma gittim bunun üstünden konuşmalar yaptık vs.. Bende DEHB var. İşin aslı travmalarımdan kurtulamadım AMA NEDEN BU OLAYLARIN BENDE TRAVMA YARATTIĞINI BULDUK.. en azından artık sebebini biliyorum. Bu konuda terapi gerçekten çok etkili oldu. Ancak doktorum DEHB ile alakalı pek bilgi sahibi değildi ve bu çok belli oluyordu.. konuyu her DEHB semptomlarına getirdiğimde, bambaşka bir şeyle ilişkilendirmeye çalıştı.. DEHB hayatımın içine s*çmış ve bunu 34 yaşımda öğrendim. Öğrendiğimdeki düşüncelerimi tarif bile edemem..

sonuç; 10-12 defa görüştük psikologumla ve bir yere kadar bana yardımcı oldu alacağımı aldım ve yoluma devam ettim.. travmalarım hala benimle neticede sebebi bilmek travmanı yok etmiyor..
neyse terapileri bıraktıktan sonra, tüm dünyaya bu DEHB denen şeyin OTİZİM kadar DİSLEKSİ kadar CİDDİ NÖROLOJİK BİR DURUM olduğunu haykırmak istediğimi farkettim. Kendime bir. DEHB YOUTUBE KANALI AÇTIM..