Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende borsadayım ve zarardayım aslında ironi yapmak istemiştim ama imla koymayınca böyle anlaşılmış.
İmla ile alakası yok aslında ünlem koyunca konu yumuşamıyor, böyle bir konuda insanlar milyonlar hatta şirket ve fonlar milyarlarca lira zarardayken böyle hayati bir konuda ironi olmamalı diye düşünüyorum. Gülünecek bir mesele değil, paramız çalınıyor ve bunu yapan ülkeyi yönetenler, ben burada komik bir şey bulamadığım gibi aşırı da sinirleniyorum bu yapılanlara. Zarardaysanız size de geçmiş olsun, ben artık cebime hükümetin elini sokamayacağı yöntemler aramaya başlıyorum Midas falan da hikaye, kaç kuruş param var hükümetin tespit edemeyeceği şekilde muhtemelen kripto borsaları vb. yabancı aracı kurumlar ile yabancı hisse tutarım, bu memlekette de tek dolarımı bırakmadan yurtdışına aktarır elin Amerikalısını İngilizini zengin eder memleketin çöküşünü izlerim. 13-15 artık kaç seçimse bu halk böyle olmasını istedi ve bunu oyladı madem, cümleten oh olsun bize, kurunun yanında yaş yanmasa belirli bir kesim sürüm sürüm sürünsün zaten bunu istediler diyeceğim de arada masumlar da yanıyor.