merhabalar, öncelikle yanlış anlaşılmasın hiçbir seocuyu zan altında bırakmıyorum zaten çalışmasına güvenen üstüne alınmaz ama forumda bir sürü seo çalışması yapan kişi var ve paketler oldukça pahalı 1000 tlden 10 binlerce tlye kadar çıkıyor ki zaten tek seferlik paketler yeterli olmuyor genelde. seo hizmeti verenlerin her ay son 1 ayki çalışmaları önceki ve sonraki sıralama olmak üzere raporlanıp belli bir puanları olması gerektiğini ve şeffaf olunması gerektiğini düşünüyorum. çoğu kişi konusunda bi kaç önceki sonraki sıralama diye kanıt paylaşıyor ama kaç yıl önce yapılan çalışmaların ssleri bunlar? son 1 ay içinde başarı oranı ve hiçbir şeyi bilmiyoruz. Uzun lafın kısası bazı moderatörlerin bu konuda atanması ve her ay seo çalışması yapan kişilerin başarı raporlarını onaylayıp konularına ekletmesi gerektiğini düşünüyorum. HER ÇALIŞMADA 1. sıraya çıkaracaklar diye birşey tabiki yok ama kaç çalışmayı üst sıralara çıkarıyor bunu bilmemiz gerekiyor bence. 10 çalışmada 1 tanemi başarılı oluyorlar yoksa 10 da 5 mi 9 mu neyse artık. Düşünceleriniz nedir acaba