Hocam kolay çıksa bile çürüyebiliyor benim çürümüştü ve iğneden nefret eden bi insanım ama yemek yedirmiyodu artık, paşa paşa gittim çektirmek için birazda anksiyeteye sahibim fakat iğne vurulduktan sonra zerre bir hissiyat yok yarım saatte çözülecek şeyler için alternatif aramayın diş ağrısı korkunç bir şey
geçmiş olsun, mutlaka diş hekimine gidin. en doğru yöntemle kurtulun.
Dişçi fobisi olan birisi olarak dişlerimin yamukluğu ve kötü görünüşünü 24 yaşına kadar her aynanın karşısına geçtiğimde görsem de dişçi fobisini aşarak gidip dişlerimi yaptırdım. 20lik dişlerim çıkarken en başta ağrılı bir süreç oldu ancak yemek yememe gibi durumlarım asla olmadı. Bunun için en önemlisi diş hekiminize başvurmanızdır hocam. Sağlık sektörü sürekli gelişiyor. Artık çok güçlü anesteziler uyuşturucular var. Eğer korkmuyorsanız yol yakınken gidin çektirin. Bir derdi ne kadar büyütürseniz ilerleyen zamanlarda aşılması o kadar çok zor oluyor.
maalesef çekim harici bir yöntem yok gibi.
Geçmiş olsun. Dişçiye göster istersen.
Yirmilik dişim çıkarken hiç hissetmemiştim. Birgün ağzımdaki dişlere sayım yaparken yeni misafirin farkına vardım.
Geçmiş Olsun Hocam Bende 20 Ve Çene Dişleri İçin Çok Kaçtım Hatt Cerrah İŞlem Dediler Kesip Alıyorlar Bende Senin Gibi Kaçtım Ama İnanki Neden Bu Zamana Kadar Ben Bu Sıkıntıyı Çektim Dedim
cevaplar için çok teşekkür ediyorum anladım ki çektirmekteb başka çare yok gibi duruyor yarına randevu ayarlayıp çektirme kararı aldım.. çektirince tekrar gelip yazayım buraya 😄