programcılık hem kolay bazılarına göre çok zor. bir html, css ve php script yazdırarak deneme aşamasında programcıları test edebilirsiniz.
7 dk lık bir ekran çalışma videosu çekip youtube araclığı ile inceleyinç. hazır bir scripti mi uyguluyor isterse bir resim yükleme ve üzerine watermark ekleyebilen yetenekli ve inatcı bir progeramcı mı? bunun kararını verebilir. teklifine bu şekilde odaklanma ağırlığı kazanın.
Programcılar için tasarımcısı yoksa tek başlarına kendi evinin odasında asosyal şekilde iş çıkarması zor olabiliyor. işin sonuç kısmında programın dışında tasarım css, hikaye, kan akış hızı, güzel aile ahlakı ve işine sevdası paradandaha fazla olan bir profil gerekli. ülke ekonomisi ve faturalar malisef free çalışanları karabasanı oldu. teamwearden 6 satta bir yarım saatlik kritik yaparak ilerlerme talebi olmalı. programcıyıda kovalamayla ittirmek gerekiyor yaptığı hataları düzelttirmek gerekiyor.
bazi profiller ağır sözcüklerle daha güzel çalışıyor. kimini tokatlamak gerekiyor. bazılarını tehdit etmeli bir kısım güzel kakrakterlere ise hediye pizza söylemek işin ruhunu artırmak için gerekli.
bende grafiker operatördüm. sonra bir baktım iyi yazılım ihtiyacını çözen biriyle bir arkadaşım vasıtasyıla 2009 yılında tanıştım. işi verdik ödemsini yaptım. istediklerim güç bela yaptırma başladım.
iş bir şekilde yapılacak baba benim dini değerlerimden tut. taleplerimin şiddetini bile sorgular oldu. adam beni iş yapmıyorak oyaladı.
bende dedim bu iş böyle olmaz. "bu iş bana girdi, bi şekilde kolları sıvamak kendi işimizi kendimiz yapmamız gerekiyor" dedim.
beni PHP kursuna gitmeme neden oldu. bende kendi kodunu kendisi yazan ileri seviyede her sorunu kendisi çözen uygulamaların üstesinden gelen bir noktaya geldim. sonra programcı bi ara aradı "dedim baba biz o işi çözdük"
KONU SAHİBİNE ÖNERLERİM
-dolandırıcılık suç duyurun takipsizlikle sonuçlanır.
- hesaba attığın para için icraa takibi yapabilirsin iade talep eder ve masrafıyla dosyada faiz işler ve üzerinde yoksa başka bahara.
- fatura kesti ve faturaya bağlı sözleme muhteviyatını sözleşme tarihinde edemini yerine getirmediğinden kaynaklı fesih hakkını ve iade talebini bağlı sözleşmeden kaynaklı alacak için asliye hukukda dava açabilirsin.deliller burada işe yarar doğru ve erken sunmalısın
1,5 yıl sonunda karara bağlanacak şekilde dosya açabilirsin. buradaki kararı tetiklecek nokta bilirkişinin dosya da sözleşmeye bağlı taleplerin geç ve yetersizliği tespit ettirmelisin.
- maddi kaybının gün ve saatlik tespiti yaptırsan en fazla 1500 usd verirler. malisef tefe tüfe devreye girse zamanı da katarsan erimiş bir rakam alırsın.
BUNLARIN TAMAMI SENİN YENİ İŞ FİKİRLERİNE ODAKLANACAK BEYNİNİN ERİMESİNE NEDEN OLABİLİR
buradan veya upwork gibi en fazla 10 usd lik ödeme atacağın riski dağıtarak küçük parçacıklar yaptıracağın ödeme ile iş çıkarmaya odaklanırsan zamanın birleşik getirisiyle işin motivasyonuna odaklan.
kötü karakterler piskolojik olarak iş yapma heyacanını baltalamasına izin vermemelisin.