Selamlar,

Şuanda isim vermeyerek durumun kendime göre olan kısımda kanıtladım ama şuanda firma'dan da bir kaç kayıt alacağım ve firmadan da alacağım verilerle %100 doğruluk olduktan sonra isim vereceğim.

Bir tane VDS almıştım ve kendi hosting firmam olan hosting firmamın bilgilerini almıştım ve hesabıma girmiştim ki yazdığım kodları kendi bilgisayarıma geçmeden vds'e geçireyim diye.Burada kart bilgileri vb. de vardı ve şifreyi de kaydetmişim(çünkü bütün çalışmaları oradan yapıyordum web tarafını)
Ardından ilgili firma bugün saat 12:00 civarında ilgili hosting hesabıma giriş yaptı ve logları tarafıma ulaştı.Ardından VDS'e bağlanıyorum onlar beni atıyorlar ben tekrar giriyorum beni tekrar atıyorlar ve orada(kayıt aldım) kayıt içerisinde CPanel içerisindeki barındırdığımız kodlarımızı inceliyorlardı.

Herhangibi illegal bir durum yapmıyoruz ve eğer bu tür şüphelerde şunları yapması gerektiği yazıyor(sözleşmelerinde)
Hizmeti askıya alabilir. yazılmış Ancak bu madde de cihazın içeriğine erişimi açıkça belirtmez.
Firma, abuse, illegal kullanım veya sözleşme ihlalleri durumunda hizmeti askıya alma veya iptal etme hakkına sahiptir. yazılmış ki abuse bile yemedik direk cihaza erişim yapıldı.
Gizlilik Sözleşmesi ise;
Şirket, kullanıcıların kişisel verilerini yalnızca yasal zorunluluklar veya kullanıcı rızası ile paylaşabilir. Yazılmış Sunucu içeriğine erişmek, müşterinin açık rızası olmadan yapılamaz; aksi takdirde gizlilik ihlali doğar.
Müşterilerin kişisel verilerinin gizliliği KVKK ile korunmaktadır. Yazılmış ve Bu da, sunucu içeriği müşterinin özel verilerini içeriyorsa, bu verilere erişim yalnızca yasal mercilerden alınan izinle mümkündür.

Yani en azından bir resmi mercinin kararıyla bu incelemeyi başlatabileceklerini düşünüyorum.
Gelelim asıl soruya;
Bu Tür bir durumda ilgili firmaya KVKK İhlali sebebiyle suç duyurusunda bulunma durumu olsa,sonuç çıkar mı?

Ek;
(İçeride bulunan yazılım bir SMM Panel yazılımıdır,Herhangibi sistem açığı kullanılmadan işlem sağlanıyor yani bir açık yaratmıyoruz taklit etme işlemi yapıyoruz. Ek olarak bir Şirketimiz var,yasal olarak hizmet verilmektedir.)