Aile paraya bakar, benim ailemde kabul etmiyordu, akrabalarım anlamıyordu, 16-17 sene öncesinden bahsediyorum, sonra alıştılar, hatta o zaman bana gülen, anlamayan akrabalarım, arkadaşlarım şimdi bana imrenerek bakıyor! Çünkü onlar düşük maaşlarla her gün dışarıda çalışmak zorunda, işi ağır olan var, stresli olan var, ben home ofis çalıştığım için ne patronum var ne iş saatim, her şeyi kendime göre ayarlıyorum. İstediğim gün tatil yapıyorum istediğim zaman geziyorum!
Ancak ben oldum olası böyle çalışmayı seven biriyim, asla çok sosyal biride olmadım, bilgisayar başında vakit geçirmeyide çok seviyorum. Sana bir kaç tavsiye vermek isterim tutarsan maddi manevi yaşarsın!
Başkalarının ne dediğide önemlidir, ancak kimse seni senden iyi tanıyamaz, insanlarla istişare et ve sonra bir karara var.
Home ofis çalışmak sosyal insanlar için çok uygun değildir, bunu unutma.
Evden çalışırken kendini her gün geliştirmeyi, yeni diller öğrenmeyi, yeni bir şeyler üst üste koyarak yaşamayı unutma, tembellik etme!
Mesleki hastalıklara hazır ol, bunlara karşı önlem al, kronik uyku problemlerine karşı her gün aynı saatte uyu, spor yap. Bel ve boyun ağrılarına karşı ise arada bir çok dolaş saatlerce oturma.
Ben dünyaya bir daha gelsem gene bu şekilde çalışmayı seçerdim, maaşlı bir işin avantajlarından çok daha fazla avantajları var!