FreudAdler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, yurtdışında yeni bir yaşama yelken açma cesaretin varsa muhakkak yap. Ben dünyanın farklı/yeni yüzünü görmekten korkuyor olabilirim; hiçe giden yıllarım için. Kendimi telkinliyorum, insanlar soğuk ve samimiyetsiz diyerekten. Güzel yemekler, güzel içecekler ve arabalar için vatan mı değişilir lan! Diyorum bazen kendime. Belki de aciziyetimin ve yeniliğe kapalı oluşumun bir tutumu bu. En sevdiğim aktivite ikili ilişkiler kurup sosyalleşmek, konuşmak. Yeterli dil seviyem yok, çok sıkılırım diye de korkuyorum. Gitme imkanın ve içinde parıltı varsa kalk git durma asla. Buradaki insanların zihin yapısı Atatürk devrim ve inkilapları tarzında köklü değişim olmadıkça, değişmez. Yani a hükümeti ile b hükümeti arasında aşırı fark olmaz. Ama A bizi çok bunalttı senden önce onlar giderler umarım. Git, tatile gelirsin. Git, düzelirse gelirsin. Git, biz gidemiyoruz.
Gerçekten tek tek okudum ve aşırı samimi buldum yorumunu ve benimsedim. Emin ol ki gerçekleştireceğim. Vatan haini gibi atatürk'ten alıntı yaparak cevap vermişler, sanki savaştan kaçıyoruz lol