hemen cevap veriyorum . özbekistandayım burda 1 2 ticaret hamlem oldu ulaşmam gereken bir iki ürün oldu. ürünü alabilmek için aracılar devreye girdi. adam sadece bir imza alıp ürünü verdirmek için 50.000 $ kapıyı açtı ve imza sonrası anlaşma miktarının %3 ünü ekibine istedi.
2. varyat ise sadece yine bir ürün için bir fabrika ile sözleşme istedik yine aracı biri bizi alıp fabrika ile görüştürmek için 10.000 $ istedi hatta bizi almaya gelecek ekip geldiği an parayı göstereceksin o sekildde sözleşme masasına otutturacağız tanıştırma parası dedi tanışma sonrasıda 10.000 $ daha istedi

Burda ve civar ülkelerde ticaret yaparken aracılar giriyor bunuda fabrika sahipleri ve devlet kademelerindekiler yapıyor. yani kafana göre gelip bir şey alamıyorsun cunku adamların sabit müşterileri var seni araya almak için bu sekilde tekliflerle geliyorlar.

3. varyat ise yine gittim biri ile masaya oturduk anlaşmaları konuştuk adam çıkarken aynen söyle dedi biliyor musun " seni getiren kişi yakından tanımasaydık seni benimle biraraya getirecek kişiler para alıp getirirdi "

orda anladım ticarette network ağının olması cok basit bir sekilde para kazanıldıgını gösteriyor. adamlar TANIŞTIRMAYA PARA alıyorlar