Maaşla alınamaz diyenlere bakma, evet alınamaz ama onun sebebi belli zaten. Bu ülkede maaşla, emekli ikramiyesiyle insanlar rahat rahat sıfır arabasını evini alıyordu. Dehşet kötü matrah sistemi, diğer olumsuz faktörler ki onları çoğu biliyor zaten, insanları yamyamlığa farklı şekilde para kazanmaya ve bir şeyin fiyatı milyonlar da olsa alma çabasına itti. Herkes anadan babadan şanslı doğmuyor. Benim evim ve arabam yok mesela, üniversite bitmek üzere nasıl olacak maaşla ev araba almak ? Alınır diyenleri göreyim konuda. Ayrıca bu mesajı okuyan bütün dostların GINI katsayısında Türkiye'nin nerelerde olduğuna bakmaya davet ediyorum. %15-20'nin TR'nin %90'nına sahip olması nüfusun 5'te 1'inin enflasyona ve manyak fiyatlara rağmen bu arabalara binmesini açıklıyor. Bizim yaşıtlarımızın Avrupa'da, Kuzey Amerika'da ve Japonya Kore gibi ülkelerde ne kadar zorlanmadan, vergi yükü altına girmeden, daha az çalışma saati oranlarıyla bizde lüks olarak adlandırılan araçları ne kadar kolay aldığını bir anlasak, her şey değişecek ama olmuyor işte. Dertliydim, dertli olduğum yerden sormuşsun dost, esenlikler.