Hakoo0653 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şuan avrupada yaşayan ve internettende aktif iş yapan birisiyim türkiyede yazılım şirketinde çalışırken işi bırakıp avrupada bir fırsat oluşturup buraya geçtim umarım her şey istediğim gibi giderse türkiyede kendi işimi kurarak tekrar döneceğim. Yaşadığın durum ile alakalı nacizane bir kaç yorum yapayım belki dikkate alırsın şu durumda ülke şartınında getirmiş olduğu belli başlı durumlar neticesinde herkes çalışmadan ya da internetten birşeyler yaparak para kazanmayı ister çünkü daha sosyal rahat ve iyi hissedebilirsin ancak bunlar binde birdir ve baktığında bu hayatta startup anlamında dahi çok başarılı insanların bir çalışma geçmişi mevcut yani demem o ki sağlam bir sermayen yoksa eğer herhangi bir yerde çalış bir yandanda internetten işlerini yürüt ne zamanki internette belli bir seviyeye gelip artık tamam buradan yürürüm dahada yükseltirim dediğin noktada internete yönelirsin ama benim gördüğüm ben internetten yürürüm girişim yaparım olayı çok büyük bir ' hikaye ' bugün yürüyorum diyen insanlarında durumunu görsen onlar kendi halinde yürüyordur ancak. Adam akıllı çalış 1 2 sene eziyet çek paranın belli kısmını her ay yatırımlarda kullanırken kalanını girişimlerine aktar az kazanabilirsin fark etmez az az çoğalır çok olur ondan sonrada 1 2 senede elde ettiğin tecrübeler ve çalışmanın ekmeğini inan yersin ama ben çalışmam internetten yürürüm dersen senin gibi milyonlarca insan var büyük ihtimalle sağda solda hesap satıp 3 5 kuruş para kazanıp bunuda ben uçuyorum diye ballandıra ballandıra anlatırsın 3 5 seneye geldiğin noktada da depresyon hastası olursun. Tabiki bunlar benim tecrübelerim ve görüşlerim senin görüşünede saygı duyuyorum kolay gelsin.
Hocam uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim elinize sağlık ve bana çok mantıklı geldi muhtemelen düzgün bir iş bulup dediğiniz yoldan gideceğim diğer türlü oluru yok gibi zaten mevcutta depresyondan muzdaripim dediğinizi uygulamazsam bu ilerler başıma daha çok bela olur. Teşekkür ederim ve size de başarılar dilerim