Bir video hakkında uyarı veya itiraz olmaksızın teliften dolayı 7 gün içinde kaldırılacak diye mail aldım. Akabinde youtube studioya ilgili videonun itirazında bulunmak için girdiğimde itiraz hakkının olmadığını gördüm. İtiraz eden kanal kısmında ihtar bekleniyor yazıyor. Kullanılan içerik kısmında da istek üzerine bilgi sağlanır diyerek
copyright@youtube.com mail adresini vermişler. O mailede durumu anlatan mail yolladım. Bana otomatik mail yollayarak video kaldırma talebi olan linki atmışlar. Ben başka bir videonun kaldırılmasını değil benim videomun kaldırılmaması için itirazda bulunmak istiyorum. İtirazda bulunmak için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar.
Bu arada videonun kaldırılmasını isteyen tarafın mailini incelediğimde videoyla hiçbir alakası olmayan yabancı bir kuruluşa ait olduğunu gördüm. Tek alakalı tarafı video başlığında geçen 1 kelimede bu kuruluşun adı var. Ne yani o kuruluşun adı geçiyor diye video başlığında o kelimeyi kullanamayacak mıyım? Videoda ne kuruluş hakkında bir şey var, ne de kuruluşun yaptığı işle alakalı bir şey var. Bu nasıl saçma bir şey...