Arkadaşlar iyice şaşırdım...

iki sene önce youtube kanalımı kapattı. uygun olmayan yetişkin içerikler varmış. itiraz ettim iki defa ama zaten karşıda derdinizi anlatacağınız birisi yok, bütün izlenmeler, beğeniler gitti.

daha sonra annemin telefonu ile annemin adına bir kanal daha oluşturdum. videoların bir kısmını oraya yükledim. ama yeni birşey yüklemedim. sadece aramalar, televizyondaki youtube uygulaması için kullandım. zaten youtube hevesim kaçtı, bir de on senede elde edilmiş beğenilere tekrar ulaşmam imkansız artıkl.

malum bir hesap olmazsa telefon televizyon tablet aramaları vs senkronize olmuyor.

az önce anneimn hesabına bir mail gelmiş ikanalı kaldırdık sildik diye. baktım, kanal yok....

videolara gelince... torna, ahşap işleme, freze videoları. videolarda konuşma bile yok. ben dahi gözülkmüyorum. tornada iş yaparken çekilen videolar. ayrıca birbuçuk sene önce yüklendi o videolar....

bu youtube ne yapıyor, derdi nedir bilen var mı... türkiyede bu konuya itiraz edilebilecek, "delimisin arkadaş sen neyin kafasındasın denilecek bir şajıs, şirket, oluşum, temsilcilik yok mu ?