AlfaKurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam düzenleme sebebim imla ve yazım yanlışı ile alakalıydı.
Ben konuda isim vermedim neden dirkt üzerine alındın. Ben kimseyi kırmak veya bana karşı cephe almasını istemem.
Fakat ortada şu gerçek var: "Google Optimizasyon" kategorisi son zamanlarda spam ve ticaret konuları ile doldu. Bu konuda benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Benim orada serzenişim siz veya diğer arkadaşlar değil, forum yönetimine. Çünkü onlar otoriteyi sağlarsa forumda eski günlerine döner, bu tarz tartışmalar da yaşanmaz.

Benim sitemden içerik almadığınızı demişsiniz, doğrudur. Ama mesajımda da belirttiğim gibi sizin açtığınız konular bazı yeni web site girişimcilerini harekete geçiriyor. (Kolay yoldan para kazanma hırsı ile)
Ne uğraşacağım içerik yazmakla deyip TR de spam girişimlerinde bulunuyorlar. Benim bu konuda canım çok yandı geçen son 1-2 yılda.

Bir yerde düzensizlik veya rahatsız edici bir durum oluşmuşsa bunun sebebi düzeni bozanlar değil, düzeni sağlayamayanlardır. O serzenişim tam olarak size veya diğer kişilere değildi.

İyi günler dilerim hocam.
Ticari bir pazarlama haline getirecek olsaydım, forumdan çok ekmek yerdim, başkaları gibi hayal ürünü satmıyorum.
Ne kimseye umut satarım nede hayal satarım.
Tecrübe edinmediğim hiçbir şeyi kimsede uygulamam.
Bir öncecki yorumda yazdığım gibi yorum backlink almanız bile bir spamdır, google'yi manipüle eden her durum spamdır.
Yakalamadığı sürece istediğinizi yapabilirsiniz.
Herkesin ortak amacı para kazanmak değilmi zaten, sırtında yük mü taşımak yoksa klavye başında birşeyler ile uğraşıp para kazanmak mı avantajlı senin için?
İçerikleri çoğu kişi zaten artık chatgpt'ye yazdırıyor.
Kopya içerik çeken bir çok site var ki haber sitelerindede var bir kaç gün önce konusunu açmıştım keşfete dahi giren.
İçeriklerini almalarını istemiyorsan,
Marka patenti alırsın, site altınada yazıyla belirtirsin, daha sonra içeriğini alanı tespit ettiğinde telif davasını açtırırsın ordan para bile kazanırsın.
Tüm dünyada spam girişimleri devam ediyor, önemli olan yapabilmek, ben yapan herkesi tebrik edip hayranlıkla izliyorum.
Yani sen orda içerik yazarken, adamda aklını kullanıyor belkide yılların emeği bilgi birikimini bir kaç klavye tıklaması ile hallediyor bir de öyle bak.
Rakipleri takip ederek her zaman kendime + katmayı hedefleyerek ilerliyorum.

Kategorinin elden geçirilmesi gerekiyor evet.
Uzun süre yorum yapmayanlar konuyu göremesin gibi..
Teknik soru ile açılan konuların çoğu okunup geçiyor kimse fikrini yorumunu yazmıyor örneğin.

Ticari konularıda dolaylı yollardan paylaşıyorlar görüyorum fakat onlarıda taktir ediyorum buda bir pazarlama tekniği.