Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumda sanki beni kastettiğini düşünüyorum, ( düzenlemişsin fakat önceki yorumunu gördüm )

Kendi tarafımda açtığım konularda spamdan ziyade ilerlediğim yolu ve tecrübelerimi paylaşıyorum.
Açtığım konuları inceleyebilirsiniz, bu kategoride herhangi bir ticari konum bulunmuyor.
İçeriğini çektiğim site seninse eğer,
sitelere shell ile html dosya bırakan US dilindeki sitelerden içerik çektim.
Bu sitelerin sana ait olduğunu ve senden içerik çekildiğini idda etmiştin.
Paylaşmamı istermisin ?

Aynı siteler 3-4 farklı tema ile yayına devam ediyor.

Google da yapılan her türlü manipüle sıralama zaten bir spamdır.
Hocam düzenleme sebebim imla ve yazım yanlışı ile alakalıydı.
Ben konuda isim vermedim neden dirkt üzerine alındın. Ben kimseyi kırmak veya bana karşı cephe almasını istemem.
Fakat ortada şu gerçek var: "Google Optimizasyon" kategorisi son zamanlarda spam ve ticaret konuları ile doldu. Bu konuda benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
Benim orada serzenişim siz veya diğer arkadaşlar değil, forum yönetimine. Çünkü onlar otoriteyi sağlarsa forumda eski günlerine döner, bu tarz tartışmalar da yaşanmaz.

Benim sitemden içerik almadığınızı demişsiniz, doğrudur. Ama mesajımda da belirttiğim gibi sizin açtığınız konular bazı yeni web site girişimcilerini harekete geçiriyor. (Kolay yoldan para kazanma hırsı ile)
Ne uğraşacağım içerik yazmakla deyip TR de spam girişimlerinde bulunuyorlar. Benim bu konuda canım çok yandı geçen son 1-2 yılda.

Bir yerde düzensizlik veya rahatsız edici bir durum oluşmuşsa bunun sebebi düzeni bozanlar değil, düzeni sağlayamayanlardır. O serzenişim tam olarak size veya diğer kişilere değildi.

İyi günler dilerim hocam.