Lütfen bazı şeyleri normalleştirmeyelim. Maaşların yatmaması büyük problemdir. Yasal haktır. Büyük sorunlara yol açacağı kaçınılmazdır. Bazı şeyler tartışmaya kapalıdır. Bu durumda onlardan biridir.

- Geçmişten bugüne hükümetler her türlü işe imza atmış olabilir ancak halkın tenceresine dokunduğun an ömrünün uzun olmayacağını bilir.

- Memurlar enflasyonun sebebi değildir. Sabit gelirle çalışanlardır. Enflasyonun sebebi tarlada 5Tl olan sarımsağı 250 Tlye satmaya çalışanlardır. Onun ki 5 liraysa benim ki 6 lira diyen emlakçı ve galericilerdir. Normalde 60gr'ı 10 Tl olan çikolatayı zam yapmadık düşüncesi yaratmak için 50 gr'ı 10 tlye satmaya çalışanlardır asıl sebep. Vergidir efendim aslında birde enflasyonun sebebi. 1 kendine 2 tane devlete alırsan bu çarkın bir yerde tıkanacağını da bilmen gerekir.

- Pençe kilit bölgesinde görev yapan arkadaşıma selamlar. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bazı düşüncelerine katılmıyorum. Devletimiz büyük bir devlettir. Benim maaşıma tamah edecek bir seviyede değildir olamazda hiçbir zaman olmadı da. Zaten ihtiyacı olduğu dönemlerde iban paylaşılmış ve halkımızda gerekeni yapmıştır.

Kimse kusura bakmasın. Bazılarının 2-3-5 maaş aldığı yerde, siyasi eğlenceler düzenlediği yerde benim maaşıma göz dikilmesini ben kabul edemem.