Yapılacak her türlü kurgu tekniğini, sesi, ışığı, stokları, başlık ve açıklamayı doğru yaptınız, video resimleriniz güzel, her şey tamam ise.
Konseptinizdende eminseniz, yapmanız gereken sabırlı olmak. Milyonlarca kanal ve milyarlarca video var, herkes artık içerik üretiyor, insanlar çok çabuk sıkılıyor, içerik kaliteli olsa dahi sıkılıyor! Yani izlenmemenin tek nedeni kalitesiz olman değil!
Ben sana 1-2 taktik vereyim, mesela abi az yapılan çok izlenen şeyler yap, bir ara kedime kamera takıp hayatını anlatan bir kanal yapma fikrim vardı, bunu herkes yapamaz ama herkes izler, sonra denedim ama bana çok uymadı, kamerada aldım yani, böyle çok kanal yok yapanda yok fazla, evin müsaitse mutlaka yapılabilir, bir tık zorlanabilirsin ama karşılığı iyi oluyor!
Bir başka tavsiyem ingilizce kanal yapman, artık yapay zeka araçları çok gelişti kendi sesini bile kullanabiliyorsun, Türkçe ile uğraşma!
Ve en önemlisi iyi bir konsept yada konseptler bulman, yani abi herkes gibi oyun videolarımı yapıyorsun, yapma, vakit kaybı! Yada genel geçer şeylermi yapıyorsun, yapma, çok özel konseptler bul, niş alanlar bul ve odaklan.
Son tavsiyemde bir kanalla, bir konseptle yola çıkma, 3-5 konsept yap, hatta bu işte ciddi isen 10 kanal yap, 1 sene uğraş %80-90 başarılı olacaksın! Kategorileri öyle belirleki çoğunda seslendirmeye bile ihtiyaç olmasın, ve çok kaliteli işler yapmalısın, yoksa diğerlerinin arasında kaynarsın. Birde dikey videolara önem ver, ee o kadar dikey video yapmışken bunları neden instagram ve tiktokada atmayasın.
1 sene öncesine göre YT artık yeni kanallara keşfette daha çok önem veriyor.
Neyse kolay gelsin...