Denizcelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,

Londara da yaşayan birisi olarak şahsi hattım GiffGaff 10 yıldır.
Çok uzun süredir kiminle iş yapsam +44 numara görüyorum whatsappta. ""Hepiniz mi Londradasınız anlamadım.""

GiffGaff hattını satanları çokça görüyorum ama siz ne yapıyorsunuz bu giffgaff kartını?
Burada marketten 1 pound ödeyip giffgaff hat alabiliyoruz, çok para felan varsa işte ben 20 koli göndereyim kamyonla hat.

Tam olarak gerçekten ne yapıyosunuz bu hattı ve çoğu kişi bu numaralar ile milleti dolandırıyor, gerçekten giffgaff kullanan bizler şüpheli oluyoruz ticaret yaparken
Şimdi ben İspanya numarası kullanıyorum.
Yaşadığım şu durumdan ötürü kullanıyorum;
Zamanında başka bir forumda satış yapıyordum. Bir siparişi iade edecektim ama mesajlarını görmedim. +90 hattım sürekli aranıyordu. Açıyordum “Hocam Benim İadeyi Ne zaman yapıyorsun” ve gecenin 2-3’ü. Uykumun içine ediyorlardı. Daha sonrasında iadesi bi tık uzadı kendisine durumu anlattım ve onayladı. 2 gün sonra aile bireylerim ile ters düştüm sebebi ise Telegram ve diğer sanal velet arkadaşların 150-200₺ ye haftalık p@nel alıp aileme ulaşıp iadenin 4 katı para istemiş. Şuan da güvende değilim ibandan da bulanlar oluyor orası ayrı. Bu yüzden ben İspanya numarası kullanıyorum şuan.