batuhanakbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Th ve sth aramakla bulamazsın denk gelmesi lazım 😂 hepsi demeyeyimde çoğunluğu diyeyim rafa dizmeden sth araçları ayırıyor. Yıllardır toplarım sth’a hiç denk gelmedim. Sadece hoşuma giden modelleri alıyorum. Premium ağırlıklı yada uzun kartonetli araçları alırım. Karaborsadan alışveriş yapmam. Raf fiyatına yada daha ucuza alırım. Koleksiyon sizin için değerli olan beğendiğiniz, sergilemekten hoşlandığınız şeylerin bir araya gelmesine denir. Bu attığım görseldeki aracı setiyle birlikte 75 liraya almıştım zamanında sadece skyline’a şu an internette 3000 5000 tl arası karaborsa fiyat çekiyorlar. Akıl alır gibi değil. Bu tarz fiyatlara gelmeyin. Ben gezdiğim yerlerden denk geldikçe aldığım için hw koleksiyonuna devam ediyorum yoksa inno64 mini gt kaido araçlarını alırım. Detayları daha fazla pleksi içinde sergileme imkanınız var. Araç alacaksınızda piccolo, diecastturkey gibi sitelerden alabilirsiniz. Başka soracağınız sorular varsa sorabilirsiniz hocam. Tekrar söylüyorum koleksiyon kendi zevkinize göre yaptığınız sürece koleksiyondur. Herkes için değerli olmasına gerek yok beğendiğinizi alın ticari bakmazsanız asla üzmez sizi
Ticari bakmıyorum daha yeni başladım 15 adet oldu. Bakalım denk geldikçe alacagım. Dediğiniz sitelere bakayım uygundan bulup almaya calısıyorum . Çok teşekkğr ederim