Herkese merhaba. Konumu güncelleme zamanı geldi artık. Neredeyse 3 sene olmuş. Buraya başardım demek için geldim. Hayallerimin ve istediğim standartların peşinden çok koştum.

3 sene boyunca ciddi bir azimle gece gündüz demeden çalıştım. Çok ama çok zor zamanlar geçirdim. Sabahlara kadar ağladığım zamanlar oldu. Bazı zamanlarda aracımı satıp büyük risk aldığım için çok ama çok pişman oldum. Ancak yılmadan azimle devam ettim. Güzel bir kariyere ve iş alanına sahip oldum. Evlendim, evimi yuvamı kurdum ve sattığım araçtan daha güzel bir araca sahip oldum.

İlk zamanlar çok sıkıntı çektim. Çünkü enflasyonun patladığı zamana geldim. Aracımı satıp yatırım yaptığım web projelerinden elde ettiğim gelir enflasyon karşısında erimişti. Ancak ben kendimi geliştirmeye, istediğim sektörde büyük işler başarmaya odaklanmıştım. Çoğu zaman motivasyonum hep yüksekti. Anlık bir heves olmadı hiç bir zaman. Anlatacak çok hikaye var ancak kısa kesmek istiyorum.

Allah'ın izni ile buraya tekrar yazmak nasip oldu. Hep aklımda idi birgün buraya başaracağım diye yazmak... Herkese hayallerinin peşinden mantıklı bir şekilde koşmasını ve bunun için çok çalışmasını tavsiye ediyorum. Gerçekten isterseniz ve çok çalışırsanız başaramayacağınız hiç bir şey yok. Herkese mutlu günler dilerim