Orada yazan cümlenin öznesi ve ana teması anlamadığım bir konudur. Bana göre den kasıt cümle ve konu içerisindeki kullanım şekli benim bildiğime ve düşünceme göredir. Konu açılma sebebi başka insanların düşüncesini almak ve semrush kullanan kişilerin deneyimini cevaplamasıdır. Google algoritması noktasında kişilerin düşüncesini bilmektir. Eğer hala anlama noktasında zorluk çekiyorsan yardımcı olabilirim.
Ne anlatıyorsun birader? Soruyu soran sensin, dönmüşsün anladın mı diye bana atar yapıyorsun.

) Yahu arkadaş ya cümle kurmasını bilmiyorsun ya da burada manipülasyon yaparak "kırmızı araba" kelimesinin istatistiklerine müdahale etmek istiyorsun. Niye her kırmızı araba ifadesini kalın yazdın, R10 üzerinden seo mu yapıyorsun?

) Yoksa insanlar anlamaz diye gözlerine mi sokmaya çalışıyorsun? Bence insanlar senin düşündüğün kadar saf değil, gayet iyi anlarlar.
"Fakat bu kadar çok popüler bir kelimenin 500 kere aratılması bana göre mantıksız. " bu cümleden de göreceğin üzere kendi yargılarınla hayatı şekillendirmeye çalışıyorsun.
Hayat sana göre değil, sen hayata göre olmalısın. Kişilerin düşüncesini merak ediyorsan kendi yargılarını empoze etmek için çabalamayacaksın.
Bana göre sana göre diye cümle kuracağına ve satırlarca yazacağın soru, daha net ve kısa şekilde yazılabilir. Örneği aşağıda. Onca bana göre sana göre geyiğine ya da kendi yargılarını öne sürmene gerek yok. Ha tabi bir de "kimin istatistiği" demen var.
Arkadaşlar,
Örneğin "kırmızı araba" kelimesinin oldukça çok aratıldığını düşünüyordum. Ancak semrush bu anahtar kelimenin aranmasının çok düşük olduğunu söylüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Ancak ortada bir istatistiki durum varken kalkıp bu duruma itiraz etmek için başlık açmak da anlamsız kalıyor.