o 50bin 0 faiz konuları yeni müşteri olma vb gibi şartları var onları karşılıyorsa sen ve ailenden biri daha çekebilir şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler Allah razı olsun üstadım
hocam 50 bin diyor ama giriyorsun 15 bin veriyor şu zamana kadar kredi çekmedim borçlarımı da zamanında öderim ama 15 binlik kredide bile bana vermedi anlamadım findex raporumda sorunsuz
Clickbait o zaman 😅
genelde bankalar şöyle kafa karmaşası yapıyor ;
Faiz Oranı
%0 (Faizsiz)
Toplam
50.000 TL
- 6 ay vadeli, 25.000 TL'ye varan kredi!
- 3 ay vadeli, 25.000 TL taksitli nakit avans!
Buradaki mantığı algılamak lazım toplam 3 ay 25 bin nakit avans dediği >>>> eşit takiste böldün varsayalım 25/3= 8300,+- buna ilave 6 ay da 25 veriyor bu da >>>> 25/6=4150+- bunları genel toplayınca 50 bin total borç için ilk 3 ay >> 8300+4150 sonraki 3 ayda aylık 4150 şeklinde mi ödemesi mesela ben analayamadım bunu yazarken bile
😅😅😅
Kampanya Koşulları
Gösterilen ürün ve kampanya bilgileri banka tarafından iletilmekte olup kampanya katılım şartlarına ve banka kredi tahsis politikalarına göre değişkenlik gösterebilir.
%0 Faizli 50.000 TLye Kadar Kredi - Kampanya Detayları;- Kampanya 16 - 26 Aralık 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
- Kampanya sadece henüz Enpara müşterisi olmayan kişilerin HangiKredi üzerinden yapacağı ihtiyaç kredisi başvuruları için geçerlidir.
Şöyle bir şey buldum direkt veriyor kredi 50 bin ""
https://www.hangikredi.com/basvuru/h...kart&bankId=13 " şöyle bir reccomend çakmışlar denenir
Teşekkürler üstadım eline sağlık uğraşmışsın 🙏