By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sana net bir şey söyleyeyim, son genel seçimde bir kardeşim ve ailesi akepeye oy verdi diye genel seçimden bu yana öz kardeşimle konuşmuyorum. akpyi ne kadar çok sevdiğimi burdan anlayabilirsin. çevremde 1 tane bile iktidar yanlısı adam bırakmadım. ben böyle mutluyum çünkü. beni sinir edecek, beni gerecek 1 tane adam yok etrafımda. öz kardeşim dahi olsa.
ancaaaaaakkkkk,
herhangi bir devletin başkanı benim ülkemin cumhurbaşkanına ''APTAL OLMA'' deme cüretini gösterebiliyorsa, olay benim için bitmiştir. bak zerre sevmem kendisini, ama şu 2 kelimeyi dillendirince dahi ben utanıyorum.

o yüzden, kimse bizi sınamasın, bedeli ağır olur tarzı boş laflarla kimse kendini gaza getirmesin. realist olalım biraz.
Birincisi ben Akpli değilim. İkincisi gayet realistim. Ülkemin gücünü biliyorum. Güç dediğiniz şey göreceli bir şey. Size göre güç Trump'tadır. Bana göre güç Allah'tadır. Kurtuluş savaşında da çok güçsüzdük. 7 düvel üstümüze geliyordu. Düşmanın savaş gemilerini haber alan Mustafa Kemal hiç düşünmeden "Geldikleri gibi giderler" dedi. Göğsü iman dolu askerlerine güveni tamdı çünkü. Biz her şartta küllerinden doğabilen bir milletiz. Kurtuluş savaşındaki askerlerle aynı mayaya sahip askerlerimiz var şuanda. Askerî envanterimizde yerli silahlar var. Benim askerlik yaptığım fırkateyn 20 sene önce Abd'nin çürüğe çıkarmış olduğu gemiydi. Biz yapamadığımız için teknolojisi gelişmiş, güçlü(!) ülkeler bize hangi gemiyi satmayı uygun görürse onu almak zorundaydık. Fakat şuan yurtdışına fırkateyn ihraç ediyoruz. Dün haberlerde gördüm, Portekiz'den iki fırkateyn siparişi almışız.

Neden bizde aşağılık kompleksi var hocam anlayamıyorum. Dünyanın en kaliteli ve en antremanlı askerleri bizde. Son teknolojiyle üretilmiş yerli ve milli İha, Siha, Tank, Uçak, fırkateyn vb bizde. Üstelik bir savaş çıkarsa Türkiye Türkiye'den ibaret değildir. O gücüne hayran kaldığınız ülkeler bunları çok iyi biliyor. İlk mesajımda söylediğimi tekrar söylüyorum ve gayet realistim; kimse bizim gücümüzü sınamasın, bedeli ağır olur.