By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sana net bir şey söyleyeyim, son genel seçimde bir kardeşim ve ailesi akepeye oy verdi diye genel seçimden bu yana öz kardeşimle konuşmuyorum. akpyi ne kadar çok sevdiğimi burdan anlayabilirsin. çevremde 1 tane bile iktidar yanlısı adam bırakmadım. ben böyle mutluyum çünkü. beni sinir edecek, beni gerecek 1 tane adam yok etrafımda. öz kardeşim dahi olsa.
ancaaaaaakkkkk,
herhangi bir devletin başkanı benim ülkemin cumhurbaşkanına ''APTAL OLMA'' deme cüretini gösterebiliyorsa, olay benim için bitmiştir. bak zerre sevmem kendisini, ama şu 2 kelimeyi dillendirince dahi ben utanıyorum.

o yüzden, kimse bizi sınamasın, bedeli ağır olur tarzı boş laflarla kimse kendini gaza getirmesin. realist olalım biraz.
Hocam hariciyede yaptığımız hatalar son 20 yılda mı sizce? Johnson mektubu diye bir gerçek var. Liderler iç siyasetini tatmin etmek için zaman zaman bu tür çıkışlarda bulunur. (Ey trumpp)

Benim görüşümde seninkinden farklı değil ama gerçekleri görmek gerekiyor. 20 yıldır öyle yada böyle tecrübeli bir cb var, esed düşerken esed ile masaya oturalım diyenleri nasıl değiştirebiliriz diyenleri değiştirelim.