Ankara telefoncularının bir çoğunda mobil center görüyorum ben hocam ben bir sıkıntı görmedim emek verilirse tr ilede olacağı kanaatindeyim
Yani onunda beni anlayan birisi olumlu düşünceye sahip birisi. Teşekkürler..
Arkadaşların yaklaşımına göre örnek gösteriyorum Colombia mi bilmem ne mi? Arkadaşlar PayTR de bunlara örneklerden adamlar başarmış yani...
Şimdi degerli kardesim, tartişmayalim. Ben sana fikrimi baştan anlatıyorum. Alıntılarla, taklitlerle basarı saglanmaz. Dolu mobilcenter telefoncu var diyosun. Bak o adamlar telefoncu. Sen domain aldın. Bi kere bu domain ile telekominikasyon işi yapamazsin cunku o sektörde patentli. Kapattirirlar hemen. Ben basari saglamanı tabi ki isterim. Sen tutturursun bir marka adı. Buyur kismetse. Gelisir. Bana gelir dersin ki hocam sitemi 8 dile cevirtmek istiyorum. Ben de kazanirim. Ama bu isler .tr uzantı ile ve hele hele de patentli isim ile zaten olmaz. Ha desen ki ben blog acacam. Urun inceleme icerikler paylasicam. Ben de yukarda da dedim ki .net ini alaydin o zaman cunku mobilcenter kelimesi zaten google da aratilan bir kelime degil. MİSAL domainin kronikarizalarim.tr olsaydı olurdu. Kronik telefon arixalarindan bahseden blog acacaz. Guzel niche ve google da kronik kelimesi de aratiliyor zaten derdim. Ben isterim ki reus marka alan adı alsın. Tuttursun. Patentini de alsın. Ama bunun yolu patentli alan adini alip sonuna .tr ekleyerek olmaz. .tr zaten semantik olmazsa hicbir avantajı yok. Bana verdigin orneklerin hicbiri .tr degil. Com.tr onlar. Ve milyon dolar reklam harciyorlar. Columbia diyosun, lcwaikiki diyosun. Ya abicim lcwaikiki nin ben yillardir evraklarini ceviriyorum. Sahibi rahmetli vahap küçük ile yemek yemisligim var malatya dogansehir de adamın kendi evinde. Ben fikrimi söyledim cunku sen sordun. Bak akıl akildan ustundur inan bana. Bu olmaz bilader. Cok fazla sebebi var. Herseyi gectim patentli la zaten