aglooka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
colombia mı yaklaşık 80 senelik firma, büyük ihtimal bir ülke bütçesi kadar reklam parası harcamışlardır şimdiye kadar kendini onlarla mı kıyaslıyorsun? kaldı ki saydığın firmalar gidip ilk iş .tr uzantısı mı almış şu yaklaşımının elle tutulur hiçbir yanı yok. senin x bir markan vardır, marka kültürün oturmuştur gider tüm uzantılarını alırsın o zaman iş yaparsın. adam sana .net boş diyor dalga geçer gibi colombia waikiki falan diyorsun akıl fikir diliyorum ne diyim
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada .net i boşta demişsin. Keşke onu alsaydın. Senin aldigin domain com.tr degil. Direkt .tr uzantı ama bana com.tr leri listeliyosun. Soru soruyosun. Cevap veriyoruz ama hunharca bildigini okuyosun. Sorma o zaman bilader. Boştaysa .net ini al. Ama .com u patentli firma. Iletisim sektorunde de markalaşamazsın. Blog acman gerekir sadece. Al bi de burdan yak simdi.
erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam senden hakkaten olmaz. Hala bana markalaşmış, reklama milyon dolarlar harcamış firma isimleri sayiyosun. Bu yazdigin listen bu ise .tr alan adı alarak mı büyümüş )) neyse tamam sen biliyosun. Haklisin al tr uzantı. 3 yıla kalmaz ozel jet alirsin.
Ben size marka mı olacam demişim. Jet mi alacam demişim?? Yazmışlar ya domain ingilizce uzantı tr diye bende örnek olarak domaini ingilizce uzantı türkçe örnek verdim. Haritalardan da baktığımda türkiyede mobil center adında 50 tane telefoncu dükkanı gözüküyor. Tamam haklısınız da sizin dediğiniz örneklemeler yanlış.