Tüm wepe bsc contractlarına baktım ve doğru contractı buldum buradan paylaşmıyorum ve cüzdanınızı da gördüm hiç utanmıyormusunuz? yalan söylemeye..

Cüzdana gelen contract oto dağıtılmış siz hiç bir zaman cüzdanınızdan o tokeni almamışsınız, hadi aldınız diyelim native bnb tokeniniz 0 gözüküyor, transfer fee bile karşılayacak paranız yok.
Direk 0, ve cüzdan direk belirttiğiniz cüzdan adresi uygun görürsen veya itiraz edersen burada paylaşrıım.

insanlar sizin adınıza üzülüyor, siz ise oyun kurarak insanların zamanını çalıyorsunuz ve duygularıyla oynuyorsunuz bence bir tedavi olun kendi yalanınıza inanıyorsunuz ve size yöneltilen hiç bir soruya cevap vermiyorsunuz, sadece "çok üzgünüm 8 aylık maaşım gitti falan" bırak bu yalan işlerini kendini geliştir ve direk tedavi ol.

Özet : bu kişi yalancıdır ve işin garibi bu kadar insanı dakendine inandırması engelleyin geçin