ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretsiz hizmeti siz veriyorsunuz, neden siz utanıyorsunuz ki hocam?
Problem yok bunda, gayet açık ve rahat olun. Pazarlayın kendinizi.
EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunda utanılacak bir şey yok bu konuda çok ciddiyim, sizlere şöyle bir örnek verebilirim kendimden. Hizmetim ile ilgili broşür tasarlayıp bunu anket firmalarına dağıttırmak istedim fakat işi savsaklıyacaklarını düşündüğüm için. Kendim hedef tüm işletmeleri google lokasyonlarından bakarak bir liste yapıp arkadaşımla gece çıkıp tüm işletmelerin kapısına broşürleri bırakmıştık bu da böyle bir anım. Yani yapacağınız işten utanmanıza gerek yok.
Tequila1900 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, bana pm ile ulaşırsanız size küçük işletmeler ile veya büyük kurumsallar ile iletişim şeklinizin nasıl olacağını tarif edeyim. 15 seneye yakındır kendi şirketimi yönetiyorum, en azından size nacizane yol göstereyim.
adgrafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cümleye şöyle giriş yapabilirsin."İlçemizde güzel projeler üretmek istiyorum. Neler yapabileceğimi göstermek adına yaptığınız işe önem verdiğinizi bildiğimden sizin işinizi yansıtan bir çalışma yapmak istiyorum. Kabul ederseniz ön görüşme yapıp neler yapabileceğimi anlatıp, hiç bir ücret talep etmeden çalışma yapmak istiyorum.
wpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir müşteri temsilcisi olarak ilk başta bende utanıyordum. İnanın bir yerden sonra alışıyorsunuz. Endişelenmeyin kurumsal bir dille izah edin kendinizi
DoraOtomotiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticarette utanma olmaz ama cümlelerini iyi kurman lazım. Şahsen beni biri böyle arası gelene kadar ücretsiz, sonra iş bitimi kesin ücret ister, derim. Bkz. Adana Otogar Çay
Sıkça başıma da gelince uzak dursun diyorum. Doğru sözcüklerle işini garantiye alabilirsin.
Ücretsiz çekim ister misiniz? Yerine
Ücretsiz çekim istemez misiniz? Diye sormak cevabı olumluya sürüklüyor.
erenkaraman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde bu tarz teklifler reddedilemez teklif diye geçip sizin anlaşma yapma olasılığınızı çok yükseltir. O hizmete ihtiyacı olan kişiler için bulunmaz bir fırsat. Aşağıdaki video sana yardımcı olabilir.

https://www.youtube.com/watch?v=sz6XxZerhrQ
Teşekkürler hepinize. Sizce işletmelere habersizce gitmek mi,aramak mı,whatsapp dan mesaj mı atmak daha uygun olur?