KONU: İADE ŞARTLARI HAKKINDA ÖNEMLİ UYARI
Kart açıldıktan ve hesap işletim ücreti ödendikten sonra hiçbir şekilde iade kabul edilmemektedir.
Satın almadan önce tüm detayları dikkatlice inceleyiniz. Kart aktive edildikten sonra iade ya da ücret iadesi mümkün değildir.

EpicBrandStudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz hizmetler, ticari dünyanın hızına ayak uydurmak için oldukça memnun edici gerçekten. Kıbrıs'ta askerlik yapan biri olarak orayı çok beğenmiş ve orada da iş yapma imkanı bulmuştum, aktif olarak da yapıyorum. Bu yüzden merakla bekliyorum. Sipariş verdim.
bitkoinist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Payonex; ile hesabımı açtırıp dün kargoya verilen kart bugün elimde oldu.Kolaylıkla USDT ike karta anlık depozitte yaptım.Hatta kahve içip ilk temassız ödememi de sorunsuz gerçekleştirdim.Özellikle kripto sektöründe çalışıp bilhassa TR’de ikamet edenler için bulunmaz bir fırsat.TG üzerinde her sorduğuma da sabırla cevap verdi: ) Teşekkür ediyorum
RIP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık iki gün önce kartımı teslim aldım. Yatırım yaparken ya da fiziki ve online ödeme konusunda hiç bir sorun yaşamadım. Sistem oldukça kullanışlı ve işlevsel olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim. 😊
Schutze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet kart alındı 👍🏻 sorunsuz çalışıyor.