Adamlar ne istiyorlarsa verelim o zaman. Bu mudur yani vizyon? Vatan müdafaası partiler üstü bir meseledir hocam. Başımızda Akp de olsa, Chp de olsa ülke olarak aynı duyguları hissetmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz. Profile Atatürk resmi koymakla Atatürkçü olunmuyor. Her şeyden önce Atatürk gibi millî düşünmek gerekiyor Atatürkçü olmak için. Devletin başındaki partiye göre değişmez insanın millî duyguları.
senin reisin, bu can bu bedende oldukça o rahibi alamazlar dedi, 2 gün sonra teslim etti.
senin reisin amerikanın gazına geldi rusyanın uçağını düşürdü, putine özür mektubu yazdı.
velhasıl kelam,
senin reisin ile benim ATAM arasında kıyas götürmez bir fark var. üstteki bu iki olayda da destekledim, ama geri vitesi görünce her seferinde hay senin yapacağın işe dedim. hiç bir inancım yok yapılacak olan bu operasyona.
vatan müdafası felanda yapılmıyor. türkiye öne sürülerek israili büyütüyorlar. türkiyenin gazını almak için de trump çıktı tayyip şöyle güçlü böyle güçlü dedi. belli ki sen ve senin gibileri bayağı bir gaza getirmiş.