Hocam arkadaşa katılıyorum. Şöyle ki;

Vergilendirme olayı çok sıkıntılı. Gerçi 1 Ocak'tan itibaren %25 peşin stopaj sizi biraz rahatlatacak ama yine de hesaplanması sıkıntılı bir durum. Malum bir firmanın hiç fatura kesmese bile giderleri oluyor. Ha diyeceksiniz "zaten 15K alıyorum, 1-2K öderim" ama her zaman öyle olmuyor bu iş.

Bir de bu işin Tüketici Hakem Heyeti ve Tüketici Mahkemesi ayakları var. Neticede resmi satıcı sizsiniz. Olası tüketici şikayetlerinde "ama ben mağazayı kiraladım" ya da "ben ürünü x yerden tedarik ettim" demeniz size bir avantaj sağlamaz.

Şuan bir restoranın tüm web işlerini yapıyorum. Getir yemek çok geç onaylıyor restoranları iş yaptığım müşterinin şehrinde. O da komşusuna kıyak yapmak için onun birkaç yemeğini kendi getir sistemine ekledi. Yani komşu firmanın getir yemek başvurusu onaylanana kadar iyilik yaptı. Lafı uzatmayayım bir zehirlenme vakası yaşandı ve muhatap benim müşterim. Uğraşıyorlar hala.

Yerinizde olsam girmem o işe. Ama hepimiz maddi olarak zor günler yaşadığımızdan saldırıyoruz her yere