Selamlar,
Bir proforma fatura taslağımız var. 6 kişi de pazarlamacımız var. Her pazarlamacı proforma fatura istediğinde bir kişinin oturup bu proformayı word dosyasını açıp kesmesi gerekiyor.
Ben ise bunu yazılıma dökmenin peşindeyim. Bir yönetim paneli düzenliyorum, bu panelde pazarlamacıların aylık yaptığı satışlar, toplam hak edişleri, toplam kestikleri proforma adedi vs. gibi dataları tutup,
pazarlamacı & admin paneli ayrı olacak şekilde bir yazılım çizip planlıyorum. Buraya kadarki kısmı rahatlıkla yapıyorum ancak aklıma takılan bir şey var.
Bizim proforma fatura taslağımızı ben web'e entegre etmek istiyorum. Sol üst tarafta firma adı yazan bir yer, sağ tarafta proforma takip numarası ve tarih, aşağıda ürün detayları ve en altta ürün satış koşulları gibi bölümler var. Bunun için tek tek Textbox'larda gerekli bilgileri soracağız (Firma adı: ..." gibi) pazarlamacılar online olarak bu bilgileri doldurduğunda proforma faturayı otomatik doldurup pdf olarak çıktı alabilmeleri mümkün mü? Ben aslında bu projeyi JS ile yaptım, örneği aşağıdaki görselde. Ama sağdaki proforma önizlemesi kısmı yine HTML ile yazılmış bir önizleme. Ben ise bunun direkt bizim taslağımız gibi görünmesini ve o şekilde A4 PDF çıktı alınmasını istiyorum. Mümkünse hangi kütüphanelerle ilgilenmem gerekir? Ya da bu noktada bana destek olabilecek bir kişi ücretiyle pm atabilir mi?