Honda iyi arabadır, vitesi ömürlük denilecek kadar sağlamdır, alınır, binilir, yormaz ama bir zaman sonra trim sesiydi, devirdaim ve klima sorunları oluşabiliyor, bunlar tabiki her arabada oluşabilecek arızalar ama alıma engel olacak bir kroniği yok bence alınır lakin bir sonraki yıla kadar değer kazanırmı kaybeder mi işte orası muallak.
Aracı eğer yatırımlık alacaksanız alayım bir sene sonra kar edeyim ya da aynı rakamdan vereyim diyorsanız japona değil almana yönelmenizi öneririm.
Şahsen ben yatırım için alacak olsam ağır kazasız, km düşük, şase podye kaput tavan temiz bir golf, passat, jetta, octavia ve ekmek yedirecek superb alırdım.
6 ay kadar superb kullandım çok iyiyidir, hondayada binen biri olarak vak grubu daha konforlu olduğunu kimse inkar edemez, Tek sorun araç otomatikse DSG'den korkulacak.
Şu kasanın fiyatı biraz daha iyi olsa temiz, hasarsızını size önerirdim, gözü kapalı kar ettirecek araç modelidir.
İlan sadece araç kasa örneğidir, ağır hasarlı olduğu için dikkate almayınız
ilan
Honda da alsanız başka bir markada aracın başına ne geleceği tabiki bilinmez, en doğrusu istediğinizi almak, hayırlısı neyse o olsun sizin için, hayırlı akşamlar.