serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski müşterilere jest yapmanız gerekiyor. Kaç kere sordum fiyatta bir indirim varmı diye, hep olumsuz yanıt aldım.
Ne bayramda ne seyranda. Bugüne kadar hiçbir konuda esneklik tanımadınz.
Gel gelelim, herşeyiniz okadar da dört dörtlük değil.
Yarın öbür gün eski müşterilerinizi çok arayacasınız, sizi bugüne getirenleri.

Birkaç üst mesajımda bir tablo paylaştım Serhat Bey. Biz şuan bilinen, ortalama bizimle benzer aynı donanımla ve benzer altyapıda hizmet veren firmaların arasında en uygun fiyatla bayi hosting sağlayan firmayız.

Tabi ki bizler %100 mükemmel bir firmayız, kusursuzuz demiyoruz. Öyle bir iddiamızda bulunmuyor. Yaptığımız işi olması gereken en iyi seviyede kitabına göre yapmaya çalışıyoruz.
xbilişim gibi her yaz yeni farklı isimle sektöre girenler gibi değil, 9.yılına girmek üzere olan bir şirket olarak daima güncel altyapı ekipmanlarımıza, hizmet verdiğimiz sunuculara ve donanımlarına yatırım yapıyoruz. Hizmet yelpazemizi ve altyapımızı geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Dört dörtlük olmadığımız noktaları bizlere destek bileti vasıtasıyla iletirseniz memnuniyetle yardımcı olmak isteriz.

"Yarın öbür gün eski müşterilerinizi çok arayacasınız, sizi bugüne getirenleri" bu çok acımasız bir cümle olmakla birlikte yazdığınız paragrafı "sanki biz indirim yapmak zorundaymışız" gibi lanse etmişsiniz, böyle yazmanıza hem şaşırdım hem üzüldüm. Rica etsem bizdeki kayıtlı olan email adresinizi bana özel mesaj ile iletebilir misiniz? Müşteri hesabınızı incelemek, kaç yıldır bizle çalışıyorsunuz bakmak ve buna göre iskonto tanımlamak istiyorum.

Biz geçen yılbaşına kadar gayet her kurban ve ramazan bayramlarında, yılbaşılarında yenilemeler dahil kampanya yapan bir firmayız. Bunların bazılarının forumda konusu var bazılarını ise sadece sitede banner olarak duyurduk. Hatta ülke enflasyonunun %140 olduğu ülkede geçen sene fiyat artışından önce tek tek müşterilerimize bildirip binlerce kişinin erken yenilemeden faydalanmasını sağladık. Son iki bayram yani 2024 ramazan ve kurban bayramında kampanya yapmadık, bu yılbaşında daolur olmaz henüz netleştirmedik. r10 üzerindeki satış konularımızın hiçbiri ticari olarak aktif değil. Forumdan sadece soruları olan üyelerimizin ve müşterilerimizin sorularını cevaplıyoruz.